Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2016 16:35 - 3 Признака, че работата в Интерновус ще Ви предостави успешна кариера в сферата на дигиталния маркетинг
Автор: internovus Категория: Бизнес   
Прочетен: 890 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.08.2016 16:50


 Всяка година излизат много и различни проучвания и статиски, които сочат работата свързана с дигитален маркетинг в агенции като фирмата Internovus, за перспективна. Всички специалисти описват работата на подобно място като доходнаи с потенциял за развитие. Статия от Инвеститор БГ потвърждава тази теория, като констатира че, „За средния мениджмънт (в България) най-търсени са... маркетинг специалисти, такива по дигитален маркетинг - тоест нов тип таланти, които са и най-търсените в последните месеци.” С две думи - сферата на дигиталния маркетинг в България смело се развива! Според друга статия на Forbes, все повече нови причини свързани със самата индустрията изникват, и доказват, че си заслужа да започнем работа в маркетинг компания като Интерновус.


Ето 3 признака, че работата в Интерновус ще Ви предостави успешна кариера в сферата на дигиталния маркетинг:


1. От телефони и таблети до смарт - часовници, еволюцията на мобилните устройства е един от основните фактори, влияещи на маркетинг сверата. Тъй като фокусът се измества към тези продукти, компании като Internovus  занимаващи се с дигитален маркетинг, ще получават все повече клиенти желаещи да се възползват от силата на мобилните устройства.


2. Социалните мрежи
 са на път да станат (ако все още някой вярва, че са безперспективни) в следващия интернет. Те ще се превърнат в неразделна част от по-широката маркетингова дисциплина. С времето услугите на компании разполагащи с екип специалисти за социаланите мрежи, какъвто има в момента в Internovus, ще стават все по търсени.Необходимостта от добро съдържание и добра реклама, никога няма да изчезне!
 
3.  Необходимостта от добро съдържание и добра реклама никога няма да изчезне! Работодателя Интерновус, с всичките си кадри в сферите на копирайтинг, уеб дизайн и имейл маркетинг, винаги ще  бъде конкурентноспособен в създаването на успешен материал. В бъдещето, визуалното съдържание свързано с кампании, банери и имейли ще превземе сферата на онлайн - маркетинг. Развитите в тази насока екипи, какъвто е този на Internovus, ще успяват най-добре и най-бързо, да се справят с огромната пазарна конкуренция.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: internovus
Категория: Бизнес
Прочетен: 29901
Постинги: 5
Коментари: 4
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031