Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2016 17:36 - Интерновус - Мнения
Автор: internovus Категория: Бизнес   
Прочетен: 1572 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 04.08.2016 09:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Интерновус (София, България) се отличава като истински лидер на пазара на онлайн маркетинг и уебсайт оптимизация. Международната фирма се състои от  стотици талантливи и всеотдайни души - някои от тяхните мнения може да прочетете тук. Тези хора ежедневно се трудят за перфектната поддръжка на услугите, които се предлагат от Интерновус. Фирмата има световно признание за конкурентните си резултати свързани с маркетинг. Също така, Интерновус е един от от най-обещаващите работодатели на българския пазар в момента.
  „Аз съм  уеб дизайнер в най-креативния смисъл на думата! Имам нужда от поле за изява - среда, в която спокойно да показвам творческите си умения. Възможноста да представям собствената си визия за дизайн, е изключително важна, но за съжаление, не всички фирми в България го позволяват. Инерновус ми дава възможноста да се развивам не само като индивидулана креативна личност, но и като участник в успешен екип. Постоянният ми допир с колеги и мениджъри позволява паралелното развитие на двете неща.“   Мнение от Ивелина - уеб дизайнер; Служител от Март 2014 г.
   „Като човек, който обича да пише, винаги съм се затруднявала в намирането на перспективна работа. Кариерата свързана с качествено и креативно писане е рядкост в България. В Интерновус писмените ми уменията винаги се използват до изчерпване. Непрекъснато имам възможноста да се разраствам като специалист в областа си. Правя всичко това в спокойна и професионална атмосфера!“
Мнение от Добромира - копирайтър; Служител от Април 2015 г.


„Един от значимите фактори, различаващи Интерновус от другите фирми, е нивото и качестовото на комуникация. Сътрудничество във фирмата е на световно ниво. Ние се грижим за нашите клиенти и техния успех по възможно най-ефективния начин. Успяваме да постигнем желаните резултати заради ангажимента, който сме поели един към друг като екип.„ 

Мнение от Петър - Онлайн маркетинг консултант; Служител от Декември 2013 г.


„От самото начало в Интерновус получавам мениджърско насърчение  за кариерно развитие. Постоянно ме изпращат на служебни и извънработни обучения в сферата на фронт енд девелопмента. Снабдявам се с безброй много умения и сертификати за разноска на фирмата. Атмосферата в Интерновус предразполага за общия успех на фирмата и нейните служители."

Мнение от Севда - Фронт Енд Девелопър; Служител от Юли 2014 г.


Ако вече имате мнения за Интерновус - ще се радваме да ги споделите с нас. 

Надникнете зад кулисите на Интерновус -
http://internovus.blogspot.bg





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. kuhnivarna - Мнение за Интерновус
04.08.2016 11:15
Моето мнение конкретно за Интерновус (не знам мнения за Наксекс), е че обстановката е съвсем нормална за фирма с подобна дейност. Хора, които имат опит в корпорации от такъв размер, не биха останали изненадани от нищо - задължения, работна среда, нива на стреса - няма нищо необичайно. Интервютата, на които съм ставал свидетел, може да не са перфектни - но пък за добрите кандидати това не е от значение. Ако си уверен в уменията и знанията си, ако си специалист - каквото и да те питат, каквито и задачи да ти дадат - ще се справиш, че дори ще ти се стори лесно. Пък и няма да си интервюиран на базата на изпит - обективно е, но аз лично не съм се сблъсквал с интервю, на което да не ги омаям. Та, сигурно е възможно за всеки - просто изградете в себе си образа, който бихте искали да видите, ако на вас ви се наложи на наемате хора. Just my 5 cents here - всеки може да съди за себе си, но моето мнение за Интерновус е положително и позитивно. Мерси.
цитирай
2. naxex - Мнение за Naxex/Наксекс
06.06.2017 08:50
Здравейте, днес фирма Наксекс съкращава служители. Да ама не и по закон…по закон фирмата при съкращения дължи обезщетение на служителите си. Да и те казаха, че ще изплатят такова обезщетение, но в последствие се отметнаха и в документите, които получих, а и други колеги не пише нищо за обезщетение. Такова мошеническо отношение няма да остане просто така…ще използвам всякакви средства за да постигна правото си. Ако трябва ще стигна и до съд, като всички излъгани по този начин ще се съберем и ще заведем колективен иск!
Не си губете по никакъв начин времето с тази фирма!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: internovus
Категория: Бизнес
Прочетен: 29992
Постинги: 5
Коментари: 4
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930