Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2016 14:48 - Интерновус - Защо Всяка Монета Има Две Страни
Автор: internovus Категория: Бизнес   
Прочетен: 582 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.07.2016 14:49


Ако четете този пост най-вероятно се интересувате от работа в Internovus, или фирмата се интересува от Вас. Вероятно Вие проучвате всичко изписано за компанията в интернет, както би направил всеки, естествено. Е, нека се опитам да ви представя другата страна на монетата, обратната на това, на което може би вече сте се натъкнали.

Собствена преценка или мнения за Интерновус?

Ще прозвучи негативно ако кажа, че смятам, че всеки човек си има глава на раменете и е способен сам да прецени, както работодател, така работна среда, отношение към него и т.н. Това бе и моят мотив въпреки всичко негативно да проверя сам. Това е и причината да пиша това сега, в свободното си време, за да помогна на потенциални служители на Интерновус да направят обективно решение.

Критиките срещи Internovus - имат ли почва?

Нека, разгледаме всяка забелжка към фирмата по отделно:
  • кандидатът, който не е бил одобрен и опява из цялата мрежа - в живота си сигурно често сте забелязвали този феномен, а именно, човек, който е бил критикуван за зле свършена работа, който прехвърля вината на друг, или просто намира оправдание. Как е възможно фирмата да е наела толкова хора, но точно този човек да смята, че задачата му не е била възложена правилно? Как така толкова други успяват да преминат процеса на подбор на кадри? Ако не сте чели тази статия, недейте.
  • офисът - всеки с корпоративен опит знае колко е важна средата за продуктивна работа. Приемам, че офисът, който аз лично не съм виждал, е бил в лошо състояние, и то не заради слаба подръжка, но заради нуждите на фирмата, която тогава не е имала настоящите си размери. Е, сега офисът е голям и хубав, има всичко нужно за продуктивна работа, което е отражение на амбицията на Интерновус.
  • надменно отношение на шефове - всеки професионалист, с опит в корпоратвина среда, се е натъквал на разногласия със своите висшестоящи. Добрият професионалист би следвало да е способен да изложи своите аргументи и да лавира между изисквания, способност, възможност и т.н. - с цел както работата да върви добре, така отношенията да са гладки, шефовете да доволни.
  • нещастни колеги - е, за това мисля, че изобщо няма смисъл да се аргументирам. Още с влизането може да се убедите, че тук има една позитивна атмосфера.
За да заключа въведението в този блог, дори да не станете служители на Internovus, използвайте собствената си преценка, усет, разбиране за добро работно място и вземете обективно решение, което е повлияно единствено от гледката през вашата собствена призма.

В следващите постове за Интерновус в този блог, ще разберем защо хората избират да работят за Internovus, защо продължават да са тук след толкова години, подробности от teambuilding-ите на фирмата, детайли за офисът, закуските, духа и социалните проекти.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: internovus
Категория: Бизнес
Прочетен: 30116
Постинги: 5
Коментари: 4
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930